55 SUS'ere så og mødte GOG og Anja!

SUS Håndbolds lilleputter, puslinge samt piger/drenge var i søndags tilbudt at overvære håndboldligakampen i Gudmehallerne, hvor Anja Andersen og Slagelse var på besøg. 

55 SUS'ere fik en herlig håndboldoplevelse i den propfyldte hal. Malede i ansigterne var de 36 børne- og ungdomsspillere med til at heppe GOG til sejren på 34-32 (nogle af de mange SUS'erne var endog i TV 2 FYN samme aften). Og de 21 forældre, som velvilligt havde taget turen med for at køre - og se håndbold, levede også i den intense stemning på ståpladserne mellem Slagelse-lejren og GOG's velspillende trommeorkester, heppekor og syngende ungdomsspillere. 

Turen var arrangeret i samarbejde med GOG Håndbold, og derfor fik SUS-ungdommen efter kampen lejlighed til at møde de to holds spillere og få autografer fra Janne Kolding, Mette Iversen, Anja Andersen, Rikke Hørlykke og alle de andre kendte!

Anders og Mads fra lilleputterne var tillige så "frække" at tilbyde spillerne en knus!

- Jeg fik da et af alle GOG-spillerne - og selvfølgelig også et af Anja, pralede Anders i bilen hjemad efter en oplevelse af de store.

- Fik du Camilla's autograf, spørger Jeppe, og viser den stolt frem.

- Nej, vel - for den fik jeg kun. Hun var vist noget sur efter kampen.

Andre SUS-spillere kunne fremvise sjældenheder som autografen fra Hong (Slagelses koreaner) og Klavs Bruun Jørgensen, der også var ivrig tilskuer i hallen - og som bagefter også sikrede sig et knus af Rikke Hørlykke.

- Og for resten, tilføjer Jeppe. Da Bent Nyegaard skrev sin autograf bag på min gule GOG-trøje sagde han: "Du må træne meget med de brede skuldre". Ja, der gør jeg også - i SUS. Ja, det er en god klub, dér spiller I godt håndbold, sagde han til mig!
Han er nu en flink træner!


Jo, det var en rigtig SUS-dag i GOG!

Tilbage til forsiden